Struinen in de Tuinen

Zondag 2 juli 2017

Bekijk het programma

Wijzigingen programma

122 tuinen, meer dan 370 optredens, het kan niet anders dat er na het drukken van de krant hier en daar een verandering plaats heeft gevonden. Hieronder een opsomming wat wel op de site correct staat, maar niet in de krant:

Wijzigingen:

  • Paladijnenweg 24, Hoogland Zuid/Park Schothorst/Schothorst. Act: John Kostermans; Vervalt.
  • Woudzoom 8, Kattenbroek/Zielhorst. Act: 1001WM en Arco Ma non Troppo. Tijd: 13:00/14.30/16.00.
  • Kleine Haag 2, Centrum. Act: Joop & de Begonia's. Tijd: 14.00/15.00/16.00.
  • Schimmelpenninckstraat 45, De Koppel/De Kuiskamp/Liendert. Act: Allong the Watchtower; Vervalt.
  • Paulus Buyslaan 24, De Berg/Leusderkwartier/Vermeerkwartier. Act: Olga Savelkoel; Vervalt.

Toevoegingen

  • Leonardo Davincistraat 64, Kattenbroek/Zielhorst. Act: Vrouwenkoor Mevrouw de Vries. Het vrouwenkoor zingt vrolijke a cappella stukken van Nederlandse componisten en arrangeurs. Tijd: 14:30 / 16:00 / 17:30.
  • Elsenburg 35, Hoogland Zuid/Park Schothorst/Schothorst. Act: TRASH. Een zesmans formatie, met zangeres. Ze spelen van 60'er jaren pop tot nummers van Adele en Anouk. Tijd: 13:00 / 14:30 / 16:00.
  • Zandbergenlaan 45, De Berg/Leusderkwartier/Vermeerkwartier. Act: John Kostermans. Krachtige, pakkende teksten en boeiend gitaarwerk. Maakt bijzonder gebruik van zijn pedalboard waardoor hij zijn muziek kan larderen met verfijnde of pittige gitaarsolo's. Nederlandstalig en Engelstalig. Tijd: 13:45 / 15:15 / 16:45.

Partners gezocht

Struinen in de Tuinen probeert zo veel mogelijk haar eigen broek op te houden, maar is sterk afhankelijk van externe financiers. Met uw financiële bijdrage maakt u de realisatie van Struinen in de Tuinen mogelijk. Met minimale financiën en maximale energie, tijd en liefde lukt het ons ieder jaar weer om vele tuinen om te toveren naar een podium waar artiesten zich kunnen profileren en bewoners elkaar kunnen ontmoeten.
Daarom vragen we elke liefhebber van Struinen in de Tuinen om een financiële bijdrage. Dit kan na afloop van elke voorstelling tijdens het festival, maar dit kan ook heel simpel via de website. Uw bijdrage wordt volledig geïnvesteerd in de toekomst van Struinen in de Tuinen.

Daarnaast is de organisatie nog opzoek naar samenwerkingen en sponsors die het festival in Amersfoort op zowel financieel als creatief gebied kunnen versterken en nog leuker kunnen maken!
Heb je een tof bedrijf of een mooi initiatief en draag jij Struinen in de Tuinen een warm hart toe? We horen het graag, dus neem contact met ons op!

Contact opnemen

Pech onderweg? Klapband?

Struinen doe je met de fiets! Goed voor je lijf, goed voor de natuur. Alle locaties die meedoen met Struinen in de Tuinen zijn op fiets afstand, dus geen enkele reden om je stalen ros in de schuur te laten staan. Pech onderweg? Klapband? Of moet je ketting gesmeerd worden? Hier hebben wij een speciale samenwerking voor met, Fietsreparatie Vathorst. Op zondag 2 juli staan zij de hele dag paraat om in heel Amersfoort GRATIS je fiets te repareren! Bel naar: 0332851018

fietsreparatie-vathorst.nl