Amersfoort

6 september 2020

Meld je nu aan

Over Struinen in de Tuinen Amersfoort

Vanwege de beperkingen en onzekerheden die het Coronavirus met zich meebrengt, vindt Struinen in de Tuinen Amersfoort dit jaar niet op het gebruikelijke moment in juli plaats. In plaats daarvan schuift de editie naar zondag 6 september 2020! 

In deze gekke tijd merken we hoe belangrijk het is om er niet alleen voor te staan. Om er voor elkaar te zijn en een figuurlijk helpende hand te bieden waar nodig. Ook merken we hoe waardevol (podium)kunsten kunnen zijn, om plezier en inspiratie te bieden, of je nu zelf beoefenaar bent of niet. Daarom kijken wij alvast over de heg, naar een nieuwe editie van Struinen in de Tuinen, met de hoopvolle gedachte dat het normale leven in september weer enigszins opgepakt is. 

Aanmelden als deelnemer van Struinen in de Tuinen is vanaf nu mogelijk. Meld je aan om een optreden te hosten in je eigen tuin (of andere buitenruimte), of om een optreden te geven als artiest of act. Struinen kan op dakterrassen en balkons, door gemeenschappelijke of stadstuinen, in de voortuin of de achtertuin. Alle soorten en maten acts zijn welkom om hun liefde voor podiumkunsten te delen. Of je nu punkrocker of balletdanser bent, je eerste uren podiumervaring opdoet of al een leven lang meedraait, we zetten je graag in het zonnetje. 

Meld jouw tuin of act aan via het aanmeldformulier. 

Uiteraard staat de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers en bezoekers te allen tijde voorop en zullen wij de adviezen van het RIVM en de overheid nauwlettend volgen. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, stellen we iedereen zo snel mogelijk op de hoogte.

Acts en tuinen gezocht!

Lees verder

Partner worden?

Lees verder

Terugblik 2019

Lees verder

Talent in Huis

Lees verder