Informatie

Wat is Struinen in de Tuinen?

Struinen in de Tuinen is een tuinfestival dat plaatsvindt door alle wijken van Amersfoort. Het gras is het podium; het tuinbankje de tribune. Per tuin treedt 1 act op die 3 keer een half uur speelt. Door de speciale looproutes kan je als bezoeker maximaal 7 optredens bijwonen. Struinen in de tuinen maakt de wijken in Amersfoort gezelliger en geeft lokale acts een podium.

Wanneer vindt Struinen in de Tuinen plaats?

Struinen in de Tuinen vindt door heel Amersfoort plaats op Sunday 8 July 2018. Tussen 12:00 en 17:00 uur programmeren we een drietal optredens van een artiest in elke tuin. Elk optreden duurt maximaal 30 minuten.

In welke tuinen kan ik struinen?

We willen dat Struinen in de Tuinen in elke wijk plaatsvindt. Ongeveer één maand voordat het festival begint zal de programmering op deze site te vinden zijn, en worden programmakranten verspreid.

Ik wil Struinen in de Tuinen ook in mijn eigen stad organiseren! Kan dat?

Tuurlijk kan dat. Neem gerust contact op via de algemene contactpagina, dan maken we een afspraak.

Bekijk de contactpagina

Is Struinen in de Tuinen gratis te bezoeken?

Ja! De kracht van Struinen in de Tuinen is de laagdrempeligheid. We vragen daarom geen entree. Wel staat er in elke tuin een spaarpot waar je een vrijwillige bijdrage in kan doen. Neem dus vooral kleingeld mee!

Wat gebeurt er met de vrijwillige bijdrage?

Dankzij jouw bijdrage kunnen we Struinen in de Tuinen blijven organiseren. We zorgen er voor dat het festival gratis te bezoeken is. Daarnaast maken we cultuur en podiumkunst toegankelijk, wat natuurlijk niet vanzelfsprekend is.

Bekijk de steun pagina