Informatie

Mag iedereen zich aanmelden voor Struinen in de Tuinen? 

Iedereen mag zijn of haar tuin aanmelden! Van voortuin tot achtertuin en van balkon tot dakterras. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! En natuurlijk houden we rekening met de vierkante meters bij de programmering. Een 30-koppig koor past natuurlijk niet overal. 

Waar kan ik me aanmelden? 

Aanmelden kan via het aanmeldformulier

Mijn tuin is niet zo groot. Maakt dat uit? 

Nee, dat maakt niet uit. Bij je aanmelding kan je de grootte van je tuin aangeven. In een voortuintje zullen wij natuurlijk geen orkest programmeren. We houden dus rekening met de grootte van je tuin en jouw wensen. 

Wat moet ik regelen voor de dag zelf? 

Wij vinden het leuk als je jouw gasten op de dag zelf een kopje koffie of thee en een koekje aan kan bieden. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te regelen, maar wij kunnen je hier ook bij helpen. 

Ik ken zelf een artiest die in mijn tuin wil spelen. Mag dat? 

Natuurlijk mag dat! Meld deze artiest dan wel even apart aan. Wij zorgen voor de koppeling! Let op, we hebben bij een ‘dubbele aanmelding’ dus twee ingevulde aanmeldformulieren nodig: één voor de act en één voor de tuin. In beide aanmeldformulieren kun je aangeven dat de tuin en act bij elkaar horen. 

Wordt er ook nog een infoavond gepland? 

In de maand voorafgaand aan het evenement wordt er een infoavond gepland. Tijdens deze meeting zijn wij als organisatie aanwezig om meer te vertellen over wat je als tuineigenaar kunt verwachten tijdens Struinen in de Tuinen. Uiteraard is er tijdens deze bijeenkomst ook volop ruimte om al je vragen te stellen. 

Hoe kan ik het beste mijn tuin promoten? 

Twitter, Facebook, Instagram, flyeren, posters ophangen…ga zo maar door! Meer weten: neem vooral contact op. 

Wat doen we als het slecht weer is? 

Bij een paar druppels kun je natuurlijk voor beschutting of overkapping zorgen, zodat in ieder geval de act droog staat. Gaat het echt plenzen? Dan verhuizen we naar binnen!