Algemeen

Algemeen

Moet ik een plekje reserveren?

In een normale wereld wip je op de bonnefooi langs de podia naar keuze. Mocht COVID-19 nog steeds onderdeel van de maatschappij zijn rond Struinen in de Tuinen 2021, introduceren we een reserveringssysteem om drukte te voorkomen. Op die manier kan er op voldoende afstand van de optredens genoten worden. 

Waar vind ik het programma?

Op dit moment zijn we druk aan het werven voor een programma. Meedoen als act en/of meedoen met jouw ruime buitenhuiskamer? 

Meld je aan. 

Zodra het programma compleet is, vind je deze terug op onze site. 

Hoe creëer ik een persoonlijke route?

Zoek via het programma naar jouw gewenste gemeente, wijk, kunstdiscipline of genre. Door optredens als favoriet op te slaan en op ‘Mijn Route’ te klikken, creëert Google Maps een persoonlijke route voor je die je tijdens de Struindag kunt volgen. 

Zijn de optredens gratis te bezoeken?

Je hebt geen tickets nodig en je kunt op eigen houtje van podium naar podium, alle optredens zijn te bezoeken op basis van een vrijwillige bijdrage. Dit kun je doen via de QR-code die op iedere locatie te vinden zijn. 

Slecht ter been?

Veel locaties zijn rolstoeltoegankelijk. Via een filter in het programma zijn de rolstoelvriendelijke locaties makkelijk op te speuren. 

Wat als het regent tijdens de Struindag?

We zijn gelukkig niet van suiker! Breng je vrolijkste paraplu of poncho mee en geniet van een spetterend optreden! 

Heb je andere vragen?

Neem contact met ons op.

Kan ik me aanmelden in mijn eigen gemeente?

Ja! Het is dit jaar voor het eerst mogelijk om een eigen stad, dorp of buurgemeenschap aan te melden onder een nieuwe gemeente. Dit doe je bij het aanmeldformulier. Trommel vervolgens genoeg medeacts en -locaties op uit dezelfde gemeente. Bij voldoende aanhang zorgen wij dat er op zondag 5 september ook in jullie gemeente een programmering te bezoeken is!