Hosts

Hosts

Moet ik uit de omgeving van een deelnemende gemeente komen om als host te mogen deelnemen?

Met Struinen in de Tuinen willen we lokale podiumkunst een boost geven. Het geniet dus wel onze voorkeur dat je uit de omgeving komen. Alle wijken van de gemeente worden in de programmering zoveel mogelijk meegenomen.

Hoe bereid ik mij voor op Struinen in de Tuinen?

In aanloop naar Struinen in de Tuinen heb je goed contact met de lokale programmamaker en de act waaraan je gekoppeld wordt, om de voorbereidingen af te stemmen. Ook houd je je bijvoorbeeld bezig met het uitnodigen van al je buren. In de maand voorafgaand aan de Struindag wordt er tevens een (online) moment gepland waar wij het hele reilen en zeilen van de dag bespreken en ontvang je alle benodigdheden voor de organisatie.

Wat gebeurt er met de vrijwillige bijdrage van bezoekers?

Op elke deelnemende locatie is er een mogelijkheid waar bezoekers een vrijwillige bijdrage in kunnen doen. Deze vorm van crowdfunding maakt het mogelijk dat Stichting de Bühne het evenement kan (blijven) organiseren. De donaties worden gebruikt om andere kosten te dekken zoals promotiemateriaal, kantoorkosten of bijvoorbeeld het Talent in Huis programma. Met minimale financiën en maximale energie, tijd en liefde lukt het ons ieder jaar weer om vele huiskamers en tuinen om te toveren tot podia voor kunstenaars en een ontmoetingsplek voor (buurt)bewoners. Iedere bijdrage helpt de stichting om de ruim 1300 podia te creëren voor onder andere muziek, theater en cabaret. We vragen daarom alle liefhebbers om ons te steunen.

Hoe kan ik het optreden bij mij het beste promoten?

Je kunt het optreden promoten via al je eigen social media. We hebben een perskit ontwikkelt waar je digitaal promotiemateriaal kunt vinden. Daarnaast kan je het promotiemateriaal rondbrengen, posters ophangen en ga zo maar door. Jij kent je eigen stad natuurlijk het beste en weet hoe je geïnteresseerden kunt enthousiasmeren. 

Wat wordt er van mij verwacht als host?

Wij hopen dat jij je meest gastvrije kant toont op zondag 5 september 2021. Op die manier voelen buurtgenoten en de act zich het meest welkom. Je mag het zo feestelijk maken als je zelf wilt, maar houd je wel aan de COVID-19 richtlijnen.

Bekijk onze maatregelen.

Ik heb geen mail ontvangen na mijn aanmelding, wat nu?

Het wil nog wel eens gebeuren dat onze mailtjes in de spamfolder van je mail komen. Is onze mail ook hier niet te vinden? Stuur dan een mailtje naar de lokale programmamaker. 

Neem contact op.

Heb je andere vragen?

Neem contact met ons op.