Informatie

Struinen in de Tuinen: 

- Zondag 6 september 2020 12:00 - 17:00 uur 
- Alle optredens duren maximaal 30 minuten
- Amateurkunstenaars uit de hele gemeente
- Gratis entree; een vrijwillige bijdrage is gewenst
- Reserveren kan vanaf 1 t/m 5 september 


Vanuit liefde voor podiumkunsten tovert Struinen in de Tuinen buitenruimtes om tot tijdelijke podia voor lokaal talent: 


  • Om iedereen de kans te geven om zijn of haar podiumkunsten te tonen. Een op de drie Nederlanders houdt zich wekelijks bezig met kunstbeoefening. Of je nu rapper, dichter, balletdanser of theatermaker bent. Jong en onbeschreven of een ervaren rot in het vak. Op jezelf aangewezen als singer-songwriter of onderdeel van een 30-koppig koor. 
  • Wij zetten je graag in het zonnetje. Om buurten gezelliger te maken. Elk optreden is een co-creatie tussen host en act. Gezamenlijk creëren zij een uniek feestje, waarbij de omliggende buurt wordt betrokken en geënthousiasmeerd. In een intieme setting staat de koffie klaar en heeft de act direct contact met zijn publiek. Met de optredens willen we drempels tot ontmoeting verlagen en bijdragen aan een prettige woonomgeving met goede sociale contacten, in alle wijken van de gemeente. 
  • Om talent verder te helpen. Struinen in de Tuinen helpt podiumkunstenaars om hun skills verder te ontwikkelen. Met ons talentontwikkelingstraject werken we, aan de hand van workshops en coaching, bijvoorbeeld aan podiumpresentatie en het gebruik van sociale media. (Lees meer over Talent in Huis) Struinen in de Tuinen wordt georganiseerd vanuit een stichting zonder winstoogmerk. Dankzij duizenden enthousiaste vrijwilligers (onze gastvrije tuineigenaren en lokale podiumkunstenaars) kunnen we jaarlijks ruim 2000 gratis toegankelijke mini-podia presenteren.

    Bekijk ons coronaprotocol hier.