Sittard-Geleen

5 september 2021

Over Struinen in de Tuinen Sittard-Geleen

Struinen in de Tuinen 2020 alleen in niet-particuliere tuinen & via livestreaming 

Om maar gelijk met het tuinhekje in de tuin te vallen: In verband met de verscherpte adviezen omtrent Covid-19 die aangekondigd werden in de persconferentie van dinsdag 18 augustus kan Struinen in de Tuinen deze editie alleen doorgaan in niet-particuliere tuinen. 

Struinen in de Tuinen kan wel plaatsvinden in een select aantal ‘tuinen’ die al deelnamen en niet onder de regels van privé-domein vallen. Dit is in nauw overleg met de gemeente en veiligheidsregio afgestemd. We hebben contact met deze locaties en de acts die hier geprogrammeerd staan. De programmering op de website krijgt in de loop van de komende week vorm. 

Op deze locaties houden we rekening met alle maatregelen. Zo wordt reserveren verplicht, kan je bij de entree een vragenlijst invullen en wordt er strikt gehandhaafd op de 1,5 meter. Op die manier zorgen we samen voor een kleine, maar fijne versie van Struinen in de Tuinen. 

Veel acts zouden in een privétuin optreden en mogen dus helaas niet meer meedoen. Wij bieden deze acts de mogelijkheid om vanuit een eigen locatie hun optreden te livestreamen, zodat jij als bezoeker digitaal kunt struinen via onze website en zo toch zien wat jouw gemeente aan talent in huis heeft. Dit vindt ook plaats op zondag 6 september tussen 12.00 en 17.00 uur. Houd de website in de gaten voor het meest actuele programma, wat komende dagen vorm zal krijgen! 

Naast deze mentale klap, voelen we dit na vijf maanden voorbereiding als organisatie ook financieel. Een belangrijk deel van de begroting wordt gedekt met de vrijwillige bijdrage van bezoekers. Had jij al wat kleingeld in je broekzak opgespaard om mee te nemen tijdens Struinen in de Tuinen? Doneer dit dan digitaal via www.struinenindetuinen.nl/steun.

Ontzettend bedankt! 

Verscherpte maatregelen doorlezen? Dat kan hier: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/08/18/houd-corona-buiten-de-deur

Reserveren kan tot 5 september 12:00 uur.

Lees verder

Het programma is bekend!

Lees verder

Partner worden?

Lees verder

Terugblik 2019

Lees verder

Struinen in de Tuinen Sittard-Geleen wordt georganiseerd in samenwerking met