Informatie

Wanneer is Struinen in de Tuinen? 

Struinen in de Tuinen vindt plaats op zondag 6 september, van 12:00 tot 17:00 uur. In elke tuin speelt drie keer dezelfde act. Een optreden duurt maximaal 30 minuten. 

Hoe vaak treed ik op tijdens Struinen in de Tuinen? 

Tijdens Struinen in de Tuinen speel je driemaal op dezelfde locatie. Dit mag drie keer dezelfde show zijn, want je krijgt elke keer een nieuw publiek voor je neus. Ieder optreden mag maximaal 30 minuten duren, zodat bezoekers op tijd zijn voor de volgende show een paar straten verderop. 

Regelt de organisatie een tuin waar ik in kan spelen? 

Zeker! Aan het eind van de wervingsperiode beginnen wij met puzzelen. Wij maken een selectie van alle tuinen en acts. Daarna zoeken wij de beste combinaties en bepalen wij de tijdstippen van de optredens. Kan de organisatie versterking voor mijn optreden regelen? Nee, in principe speel je akoestisch. Mocht je toch versterkt willen spelen, overleg dit met de tuineigenaar en neem je eigen apparatuur mee. 

Hoe kan ik mijn optredens het beste promoten?

Je kan je eigen optreden promoten via al je eigen social media. Daarnaast kan je het promotiemateriaal rondbrengen, posters ophangen en ga zo maar door. Jij kent je eigen stad natuurlijk het beste en weet hoe je ge├»nteresseerden kunt enthousiasmeren. Heb je vragen? Neem vooral contact op met [email protected] 

Krijg ik betaald voor mijn optreden tijdens Struinen in de Tuinen? 

Struinen in de Tuinen is een platform voor amateurkunstenaars. Meedoen aan Struinen in de Tuinen is voor alle deelnemers (hosts en acts) op vrijwillige basis. Wij bieden je een podium om je kunsten te vertonen en promoten de optredens (via persberichten, website, sociale media en ander promotiemateriaal) door de hele gemeente. Ook bieden wij je de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen met ons talentontwikkelingstraject. Daarmee werken we, aan de hand van workshops en coaching, bijvoorbeeld aan podiumpresentatie en het gebruik van sociale media. Lees hier meer over Talent in Huis.