Woerden

Sunday 8 July 2018

Bekijk programma

46 tuinen, 46 lokale acts, 138 optredens!

Het programma is bekend, en wauw: Wát een programma! Zondagmiddag 8 juli kan je genieten van het beste dat Woerden te bieden heeft in tuinen bij jou om de hoek!

Om goed voorbereid op bezoek te kunnen bij je buren zijn er handige looproutes gemaakt. Sorteer het programma op wijk of per genre, en voeg optredens naar keuze toe in je persoonlijke programma. Onze tip? Ga struinen in je éigen buurt om je buurtgenoten te leren kennen. De speeltijden zijn zo ingedeeld dat je in totaal maximaal zeven optredens kunt zien. Dus plan goed en mis niets!

Gebruik je de site via je mobiel? Geef toestemming om je locatie te zien en zie hoeveel stappen het volgende optreden van je vandaan is!

Partner worden?

We zijn niet alleen op zoek naar verbinding van bewoners onderling, maar ook naar verbinding van het festival met (lokale) partners die Struinen in de Tuinen zowel creatief als financieel kunnen versterken. Struinen in de Tuinen is zowel een cultureel als maatschappelijk festival en heeft daarom een breed draagvlak voor verschillende samenwerkingen. Wil je hier deel van uitmaken? Neem gerust contact met ons op.

Steun Struinen in de Tuinen

Met jouw bijdrage kunnen we Struinen in de Tuinen blijven organiseren. Zo zorgen we samen voor meer verbinding in wijken, geven we lokaal talent een podium, en zorgen we vooral voor een hele gezellige dag!