Informatie

Wat is Struinen in de Tuinen? 

Struinen in de Tuinen is een huiskamerfestival dat plaatsvindt door alle wijken van Woerden. Het gazon is het podium, de tuinstoelen de tribune. Per tuin treedt 1 act op die 3 keer een half uur speelt. Door de speciale looproutes kan je als bezoeker maximaal 7 optredens bijwonen. Struinen in de Tuinen maakt de wijken in Woerden gezelliger en geeft lokale acts een podium. 

Wanneer vindt Struinen in de Tuinen plaats? 

Struinen in de Tuinen vindt plaats op zondag 7 juli 2019. Tussen 12:00 en 17:00 uur programmeren we een drietal optredens van een artiest in elke tuin. Elk optreden duurt maximaal 30 minuten. 

Waar vindt Struinen in de Tuinen plaats? 

Struinen in de Tuinen vindt in Woerden plaats! Daarnaast doen er nog 7 andere steden mee. Zie de website voor alle deelnemende steden. 

Bekijk de stedenpagina 

Ik wil Struinen in de Tuinen ook in mijn eigen stad organiseren! Kan dat? 

Natuurlijk kan dat. Neem gerust contact op via de algemene contactpagina, dan maken we een afspraak. 

Bekijk de contactpagina 

Is Struinen in de Tuinen gratis te bezoeken? 

Ja! De kracht van Struinen in de Tuinen is de laagdrempeligheid. We vragen daarom geen entree. Wel wordt na afloop van elk optreden gevraagd om een vrijwillige bijdrage. Neem dus vooral kleingeld mee! 

Wat gebeurt er met de vrijwillige bijdrage? 

Jouw bijdrage hebben we nodig om Struinen in de Tuinen te kunnen laten bestaan. De volledige opbrengst wordt gestoken in een editie van Struinen in de Tuinen en dus in de ontwikkeling van lokaal talent en het verbinden van stadsgenoten. 

Gaat Struinen in de Tuinen door bij slecht weer? 

 Ja! We zijn toch niet van suiker? Gaat het plenzen? Dan verhuizen we naar binnen. Het adres in het programma blijft hetzelfde.